Om Essentials of Norway

Velkommen til Essentials of Norway - ditt førstevalg for kvalitet og bærekraft.


Vi på Essentials of Norway setter kvalitet, eleganse og miljø i sentrum for alt vi tilbyr. Vi er mer enn bare et selskap; vi er din pålitelige partner når det gjelder mote, skjønnhet og livsstil.


Kundene våre er vår prioritet


Vi vet hvor viktig det er å føle seg trygg når man handler på nettet. Hos oss er kundene våre førsteprioritet, og vi tilbyr en smidig og problemfri handleopplevelse. Vi tilbyr alle kunder 100-dagers garanti og muligheten til å betale først etter at du har mottatt bestillingen. Hvis du ikke er fornøyd, slipper du å betale. På denne måten gjør vi netthandel til et trygt sted for deg som forbruker og fremmer en modell som er til fordel for både deg og miljøet. 


Produkter av høy kvalitet til rimelige priser.


Vi er opptatt av å tilby produkter av høyeste kvalitet. Våre produkter er nøye utvalgt med tanke på kvalitet og holdbarhet. Uansett om du kjøper klær, skjønnhetsprodukter eller andre varer fra oss, fokuserer vi alltid på kvalitet. Det er vår måte å sørge for at du får produkter som du kan stole på vil vare lenge.


**Miljøhensyn og bærekraft


Vi bryr oss om planeten vår og er opptatt av å redusere vår miljøpåvirkning. Alle produktene våre er designet med bærekraft i tankene for å sikre at de kan brukes år etter år. På denne måten reduserer vi karbonavtrykket vårt og går imot bruk-og-kast-kulturen. Vi tror på å tilby produkter som ikke bare er bra for deg, men også for planeten vår.


For alle kvinner


Vi mener at alle kvinner fortjener produkter som passer deres behov og stil. Sortimentet vårt omfatter et bredt utvalg av produkter som passer alle kvinner, uansett kroppsfasong, smak eller livsstil. 


Sammen gjør vi en forskjell. Velkommen til Essentials of Norway - din pålitelige partner innen mote, skjønnhet og livsstil!